Grönkålschips

06.03.2017

Om man, som jag, lätt blir sugen på något gott när man slappar i soffan på kvällen kan det vara bra att ha lite nyttiga alternativ att välja på. I lördags gjorde jag grönkålschips att ha till filmmyset. Det är enkelt att göra och är klart på ett kick. Eftersom man kan krydda lite som man vill är det enkelt att få en smak man tycker om. Personligen tycker jag att det är godast att bara ha flingsalt på, men det är såklart en smaksak.

  • 50 gram grönkål
  • 1 msk olja (jag använder olivolja)
  • Valfri krydda

Skölj grönkål och torka noga. Ta bort den hårda stjälken och dela resten i lagom stora bitar. Lägg i en skål tillsammans med olja och krydda, blanda ordentligt. Lägg sedan upp det på ett bakplåtspapper på en plåt och låt stå i ugnen på 225 grader i 5-10 minuter. Håll koll då det lätt blir bränt!

Skapa din hemsida gratis! Denna hemsidan är skapad via Webnode. Skapa din egna gratis hemsida idag! Kom igång